Rjupesleppet 3. mai

"Fjellryper" i alle aldre er velkomne til å delta gratis både med og uten ski på beina.

 

På Beitostølen arrangeres "Rjupesleppet" lørdag 3. mai. Det er salgssjef Terje Steinsrud, som har vært pådriver for å få til en sosial weekend for "jenter i alle aldre' denne helgen. -Det store "Rjupesleppet" skjer neste år og samme helg, men vi starter allerede i år, forteller en opplagt salgssjef ved Bygdin. -Alle som møter opp før kl.11.00 på Radisson på Beitostølen i morgen blir transportert inn til start kl.11.30. Det er gratis å være med på den 12 km. lange skituren som går i nykjørte løyper og uten tidtakning. For de som heller vil gå langs veien fra Bygdin til Beitostølen er det også lov, veien er både bar og tørr, selv om brøytekantene er noen meter høye enkelte steder.

Arrangørens side: http://www.beitostolen.com/ForsideMidtspalte/0005--Skil-yper-p--Beitost-len/rjupesleppet---meld-deg-p--i-dag--8367.page

Terje Steinsrud Beitostølen rjupesleppet foto roy myrland

Terje Steinsrud og den korthårede vorsteren "Nessie" på Bygdin.

bitihorn valdresflye foto roy myraldn

Starten for "Rjupesleppet" skjer mellom Bygdin og parkeringen til Bitihorn.

maren og marie theres amundsen rjupebrua valdresflye fjell foto roy myrland

"Fjellryper" ved Rjupebrua. Maren og Maria Therese Amundsen var og sjekket skiføret og høyden på brøytekanten på Valdresflye. Det er supre forhold og meterhøye brøytekanter fortsatt.