Reiseliv, turisme og magi i Nevlunghavn.

 Atle Hovi fra Beitostølen i Valdres leverte et gnistrende godt foredrag om turisme, destinasjons-bygging og kunder. Litt magi ble det også plass til.

Se og hør intervjuet med kommentarer etter foredraget her eller i bunn av artikkelen

Eva idland Atle Hovi Beitostølen Resort Valdres Larvik Foto Sverre Martin Sørensen

Atle Hovi og reiselivskonsulent Eva Idland intervjues på bryggekanten i Nevlunghavn.(Se og hør i innslaget)

Atle Hovi er direktør ved Beitostølen Resort og en av Norges aller fremste fagpersoner innen reiseliv og destinasjons-bygging. Tirsdag 3. juni besøkte han Nevlunghavn Gjestgiveri i Larvik kommune. Her fortalte han hva han mente om hva som var viktig for å få gjester og kunder til å besøke og å komme tilbake. Noe av det viktigste Atle Hovi påpekte var faktisk å ta vare på de kundene en allerede hadde. Opplevelser hele året og at vi kanskje må begynne med å se oss sjøl om vi mister kunder og ikke skylle på alle andre, var noen av temaene han var innom og utdypet.  

yngve rakke foto roy myrland

Yngve Rakke er en profilert og aktiv mann i turistnæringen i Larvik kommune. Han var strålende fornøyd etter foredraget og mente at de som ikke var tilstede, virkelig gikk glipp av noe.

Sentrale personer innen turistnæringen i Larvik møtte opp fikk både en og to "aha" opplevelser med seg hjem. Foredraget inneholdt også magiske øyeblikk og god underholdning av direktøren, som også er en meget dyktig tryllekunstner.

Kommentarer fra sentrale reiselivsaktører i Larvik kommune og med Servicehelten på Beitostølen i videoene under

kake

Det er ikke blomsterbukett til foredragsholdere i Nevlunghavn. -De får kranskekae av Bakern! Baker og conditormester Erik Thorstein til venstre takket Atle Hovi for foredraget

 Etter foredraget fikk samtlige frammøtte med seg hjem 52 gode grunner for å besøke Valdres. Valdres natur- og kulturpark har produsert en egen kortstokk, hvor 52 forskjellige fotografier fra "sanseriket" er dekoren.

på trappa

Og praten fortsatte på trappa i den milde sommerkvelden.

Erik thorstein Atle Hovi tor Erling Andersen Nevlunghavn bakeri foto roy myrland

Erik Thorstein, Nevlunghavn Bakeri og conditori, Atle Hovi, Beitostølen Resort og Tor Erling Andersen fra Nevlunghavn Bakeri er alle enige om at kunden er viktigst.