Stavernpiken -som en frisk sommervind.

Stavernpiken -som en frisk sommervind.

Monica Berntzen er stavernpiken som er født i Sandefjord og bosatt i Helgeroa. Hun kom som en frisk sommervind, da hun begynte som leder i MENY Stavern i begynnelsen av juni. Sammen med sin samboer Dag Arild Bakken eier og driver Monica tre dagligvarebutikker, beliggende i Stavern, Helgeroa og på Farriseidet i Larvik.

Stavernpiken er også navnet på en statue som står i parken i Stavern og som er laget av vår nasjonale skulptør Ørnulf Bast. (Se og hør om statuen i videoen nederst i artikkelen.)

Stavernpiken er også navnet på en statue som står i parken i Stavern og som er laget av vår nasjonale skulptør Ørnulf Bast. (Se og hør om statuen i videoen nederst i artikkelen.)

Monica har lang erfaring fra dagligvarebransjen og har både mor og samboer som deler den samme lidenskapen for dagligvarehandel. Hun har i flere år sørget for at Freia sine søtsaker har vært tilgjengelige over store deler av Sør-Norge. Nå er det mindre sjokolade i butikkene, men til gjengjeld kommer det mange kunder fra hele landet for å handler på MENY Stavern.

Monica stortrives med flotte kollegaer i det hektiske sommertempoet, og setter stor pris på den gode kontakten med kundene:–Det er utrolig givende å møte så mange forskjellige mennesker hver dag. Det å få positive tilbakemeldinger og se smilene til kundene når de finner det de trenger, gjør denne jobben trivelig. Vi ønsker å være en like god og velassortert MENY-butikk hele året, så det kreves litt ekstra innsats nå om sommeren, forteller Monica.

At det blir litt ekstra løping og farting i butikken, viser skritt-telleren på telefonen til «butikkjomfru Berntzen» tydelig. Med 25′-30′ skritt om dagen, tilsvarer det en rimelig solid fjelltur, blandt «rosiner og kaffeposer» hver eneste dag

Monica Berntzen og hennes kollegaer sørger for at stavernbutikken virkelig blomstrer, selv i de travleste sommermånedene. Stavernpiken Monica er et perfekt eksempel på hvordan dedikasjon og lidenskap kan gjøre en forskjell i lokalsamfunnet både i Stavern og «Hæljeroa» .

 

4o

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 3 =