Gode venner hjelper kvarandre i sommarvarmen.

Gode venner hjelper kvarandre i sommarvarmen.

Øverst og innerst i den «budde » delen av Valdres ligg fjellbygda Lykken, kjent som «Lykkjun» på dialekt. Her, heilt sør i hjartet av fjellheimen, passerer tusenvis av turistar på veg til eller frå vegen som går over Slettefjellet i Vang kommune.

Biletet frå venstre: Knut Ole Rudi, Torleif Husaker og Ole Kristian Fjelltun.

Turen over fjellovergangen er ei uforgløymeleg oppleving, med ein heilt unik og spesiell utsikt mot Vang og vidare nordover mot Jotunheimen frå toppen.

I gruva (grus og sandtak) til Fjelltun Sandtak & Transport AS i Øystre Slidre blir det teken ut og produserer masse for lokalt bruk. -Me leverer òg til Ryfoss Betong på Leira, litt lengre sør i dalføret, fortel innehavaren av Ole Kristian Fjelltun. Han legg til sommaren er ferietid òg i Lykkjun, og at det då er veldig greitt å ha gode venner som stiller opp når det trengst hjelp til å køyra eit lass, eller gjera unna nødvendig service på ei maskin eller to.

Takk til bidragsytarane for støtte til artikkelen: Montér Storefoss Karl Thunberg Rigmor Elisabeth Bang Byggmester Ranheim A/S Vigas- Valdres Industrigulv AS Montér Storefoss

I gruva bidreg Torleif Husaker og Knut Ole Rudi med gamle skrøner, solid fagkunnskap og godt humør i sommarsola. -Det er i slike stunder ein verkeleg set pris på vennskapen, seier Ole Kristian Fjelltun føre lastebilen som også er ein glimrande mygg- og flugedrepar med den fleire m2 store fronten.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × five =