Norgesmester forrige helg. -Topp 10 i verden denne.

Martin Røsrud Graven, Brunlanes Jeger og Fiskeforening. Foto: Roy Myrland / www.langsveien.no

Martin Røsrud Graven (bildet over) fra Helgeroa i Vestfold, leverte en sterk prestasjon med hagla si under VM i Compak Sporting i Ungarn. Det var fire intense dager under VM før han endte på en imponerende 10. plass med 196 poeng av 200 mulige.

Videointervju i bunn av artikkelen

Etter å ha sikret Norgesmestertittelen forrige helg, viste Røsrud Graven at han hører hjemme blant verdens beste hagleskyttere. Konkurransen, som ble arrangert cirka 10 mil fra Budapest, samlet 720 skyttere fra hele verden i den åpne klassen han konkurrerte i.

Også lagkameratene hans fra Brunlanes Jeger og Fiskeforening, Tom Nalum og Magne Gusland, gjorde sterke prestasjoner under mesterskapet. Tom Nalum, som konkurrerte i veteranklassen, endte på en interessant 4. plass etter en spennende omskyting. Magne Gusland hevdet seg også godt i den åpne klassen, hvor han sikret 192 poeng, og viste at han også er blant de beste i verden.

Røsrud Graven, Nalum og Gusland samt med 23 andre nordmenn som deltok i VM, sine sterke prestasjoner er et bevis på det meget høye nivået innen norsk hagleskyting. Til tross for utfordrende varmeforhold, klarte de å levere topp resultater. Martin Røsrud Graven fortalte til nettavisa www.langsveien.no, at han mestret varmen ved å holde seg i nærheten av airconditionen når han ikke var på banen.

Martin Røsrud Graven sin 10. plass i dette selskapet markerer en av de store norske idrettsprestasjonene så langt i år. I innslaget under blir du litt bedre kjnet med den sindige vesttfoldingen under NM på Sokna i 2021.

https://www.landro.no/baschieri-and-pellagri/102080/baschieri-and-pellagri-f2-classic-12-70-34g-25-250

https://www.baschieri-pellagri.com/en/default.aspx

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + 10 =