Valdresidentitet. -Oppe på åsen i Bjødalen.

Valdresidentitet. -Oppe på åsen i Bjødalen.

Steinar Vilhelmshaugen – En forvalter av Valdres’ rike identitet og en solid kulturbærer av mye av det som gjør at Valdres er Valdres.

Bildet over: Med lys på bordet og fyr i peisen,  er det med «andakt og følelse» årets kurv smakes og deles. Matskattene som oppskriftene utgjør blir tatt godt vare på og videreutviklet i Bjødalen.

Steinar Vilhelmshaugen er en mann som forvalter, bruker og utvikler noen av de fineste verdiene og kunnskapene som finnes i Valdres. Lørdag 31. august inviterer han til konsert sammen med bandet sitt, «Mø 3», på setra  i den magiske Bjødalen på Bagn Vestås kl. 15.30.

For mange er Steinar kjent som en dyktig musiker og poet, som skriver og komponerer sanger med dype røtter i Valdres’ rike kulturarv. Hans tekster og melodier er preget av en ekte kjærlighet til folk, regionen, og naturen. Det uforklarlige og usynlige rundt oss er også noe Steinar har stor respekt for, og huldra er ei god venninne å ha på laget, forteller han til nettavisa Langsveien.no i Bjødalen.

Når Steinar og «Mø 3» inntar scenen i Bjødalen, omgitt av naturens mystikk og med huldra og småfolket som usynlige tilskuere, er det få som ikke lar seg overvelde i det det flotte landskapet.

Steinar, som også er kjent for sine gullmedaljevinnende spekepølser, sitt arbeid med å bevare stølslandskapet, sin fenomenale snekkerevne, og som pedagog ved Valdres Vidaregåande skule, er ein mann med mange talenter. Han er et levende eksempel på hvordan tradisjon og innovasjon kan gå hånd i hånd.

Fra arrangør:
Steinar med «Mø 3»  inviterer til konsert i Bjødalen lørdag 31/8-24 kl.15.30.
Det blir mulighet for kjøp av mat og drikke på området.
Billettpris: 150kr. Billett kjøpes ved å vippse summen og skrive «konsert» til tlf.nr. 90831650.
Vi gleder oss!
Ankomst:
Adresse: Bjødalsvegen 579, 2930 Bagn.
Veibeskrivelse: Fra Bagn sentrum, ta av inn på Vestbygdvegen og følg denne forbi Ellingsæter. Ved en bru er det skiltet til høyre inn på Bjødalsvegen. Følg denne veien, og hold til venstre der veien deler seg i to. Kjør denne veien (ca. 6km) frem til du blir vist til parkeringsplass.
NB! Værforbehold, vipser tilbake ved evt avlysning.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − 11 =