Suksess i Bjødalen: En magisk konsertopplevelse.

Suksess i Bjødalen: En magisk konsertopplevelse.
Den siste augustdagen 2024 vil bli husket som en magisk kveld i den idylliske fjelldalen Bjødalen på Bagn Vestås. Rundt 200 publikummere hadde funnet veien til dette naturskjønne stedet, hvor de ble belønnet med en konsertopplevelse utenom det vanlige.
(Stor fotoserie og video i bunn av artikkelen)

Mø3 Band, bestående av Geir Heine Biribakken, Terje Kristiansen og Steinar Vilhelmshaugen, stod for underholdningen. Fra scenen leverte de både egne låter og kjente sanger som begeistret publikum. Steinar Vilhelmshaugen, bandets karismatiske frontfigur, ledet kvelden med fortellinger og småprat som skapte en nær og varm atmosfære. Publikum kunne nyte konserten i det naturlige amfiet, med boergeitene som fredelige tilskuere på stølsvollen.

I tillegg til musikken fikk publikum servert lokalmat av ypperste klasse, tilberedt av «kokka over alle kokker» i Valdres, Rigmor Tveit Orderdalen. Rettene var en fryd for smaksløkene og komplimenterte den gode stemningen perfekt.

Etter konserten uttrykte en rørt Steinar Vilhelmshaugen stor takknemlighet for publikums positive respons på sangene og tekstene de fremførte. Han takket også varmt alle som hadde bidratt til å arrangere denne unike kvelden, fra parkeringsvakter til serveringspersonale, som sammen sørget for at det ble en kveld fylt med musikk, mat og en unik stemning som vil leve videre i minnene til alle som var til stede.

Helt til slutt avslørte han at han seriøst vurderer å arrangere en ny konsert en annen gang, til glede for både huldremor, huldrefar og alle som måtte ønske å oppleve musikkens magi i Bjødalen igjen.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × one =