oktober 2024

Trond med innertiar i artistvalet.

Første artistslepp for Trollrock 2025 er ein verkeleg fulltreffar, med artistar som garantert vil gi heilt unike konsertopplevingar.  Annonsørar: Valdresbil As Hovrud Auto Hovli Auto AS og Thunberg Entreprenør A/S @ Det er berre å gratulera Trond Rogne og resten av Trollrock-familien med dagens artistslipp! Det som mange ser på som kremen av norske artistar, er no booka for festivalen i juli 2025. Og, om ca. 14 dagar blir resten

Målarkurs og rakfiskfestival.

Valdres Folkemuseum er ein levande og lærerik stad. No blir det malekurs same helga som rakfiskfestivalen. Som namnet tilseier blir det teke vare på gamle ting og teknikkar der på eit museum. No skal det haldast kurs i tradisjonsmåling i Slidrehuset på museet samme helg som Rakfiskfestivalen, 31. okt, 1. og 2. november kl. 09.00-16.00 (21 timar). Kurset skal innehalda måling med tradisjonelle teknikkar, slik som ådring, lasering og marmorering.

Fjellfolk. -Hva skjer med skrotten Bjørn Ekerbakke?

Viltkjøtt fra både fjell og skog finner veien til frysebokser over det ganske land nå. Både private og firmaer stykker og bearbeider kjøttet etter alle kunstens regler. En av de som virkelig kan utnytte hele reinsdyrskrotten er Bjørn Ekerbakke på Bessheim Fjellstue. Se og hør hva som skjer når han tar i mot reinsdyrskrotten i videoen under.