Poteter til bekjempelse av barnekreft.

Poteter til bekjempelse av barnekreft.
Årets TV-aksjon nærmer seg, og mange bidrar med både tid og aktiviteter for å skaffe penger til kampen mot barnekreft.
Anny Myrland fra Skrautvål (bildet over)er en av dem som har gjort litt ekstra for å bidra. Med en stor potetavling som hun og familien ikke kunne bruke selv, fikk hun en idé: potetene kunne selges til private for å samle inn penger til barnekreftsaken.
Oppslag på Helsetunet i Øystre Slidre. Foto: Elin Kløvstad Nordsveen

Hun og tok kontakt med en av medlemmene i Team Rynkeby Innlandet ang. deres innsats mot barnekreft. Dermed ble det en «plakat», som hun så satt opp på arbeidsplassen sin og snart var potetsalget i gang.

De sjøldyrka potetene selges til kollegaer og venner, og potetsalget har gått bra. –Noen har kjøpt en pose, mens andre tar med seg en sekk eller to, sier Anny. Hun understreker at hver eneste krone som kommer inn, går uavkortet til Team Rynkeby Innlandet, som bidrar og støtter barnekreftsaken.
Håper på rekordår for innsamlingen
Anny beskriver arbeidet med potetsalget som givende. – Det gir meg glede å kunne bidra, og jeg håper at flest mulig bidrar til Team Rynkeby Innlandet sin jobb med å samle inn penger til barnekreftsaken, sier hun med et smil. Hun håper at innsatsen vil gjøre en forskjell for familier som kjemper mot sykdommen, og at årets TV-aksjon kan bringe litt ekstra lys til dem som trenger det mest.
Anny Myrland er et eksempel på hvordan en enkel idé, kombinert med engasjement og hardt arbeid, kan bidra til en viktig sak. Gjennom potetsalget viser hun at selv de minste bidragene kan utgjøre en stor forskjell – én potet om gangen.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × five =