Roadshow i Storefoss

Roadshow i Storefoss

Montér i Storefoss i Øystre Slidre satser stort på elektrisk verktøy med Hikoki Roadshow og markedsdag.

Hos Montér i Storefoss sørger butikksjef  Sissel Garvik og ansatte for at kundene alltid har tilgang til et bredt utvalg av produkter for både firmaer og privatpersoner i byggvarehuset. Tirsdag 24. var det markedsdag med gode tilbud i Storefoss, som markerte starten på spennende endringer i avdelingen for elektrisk verktøy på byggmarkedet.

Bildet over: Fornøyde karer etter handelen på tirsdag. Fra venstre: Tias Reboli Bakken, daglig leder Odd Blomlie, Nils Haugene og elektroverktøyansvarlig Eivind Strand Moen.

Leverandørene Bahco, Bosch, Hey’din, Gilje og Fischer stilte med telt og utstillinger, hvor det var spesialpriser under det populære Hikoki Roadshow sitt besøk i Øystre Slidre. Besøkende ble ønsket velkommen med pølser, kaffe og kaker i det høstlige regnværet. Mange håndverkere og privatpersoner tok turen innom, og fra videregående på Leira var fire skoleklasser på besøk under markedsdagen.

Artikkelen er skrevet med annonsestøtte fra: Annonsører; Visitgjende – Besseggen Valdresbil As og Robølshøvda Hyttegrend

– Vi tilpasser sortimentet etter hva kundene ønsker og hva leverandørene tilbyr av kvalitet og pris. Nå har vi valgt å satse på Hikoki sine maskiner og batterier, som har vist seg å ha spesielt god kvalitet og er enkle å jobbe med. Når prisene også er «vettuge», har det vært naturlig å ta Hikoki inn i sortimentet vårt, fortalte Odd Blomlie.

Bildet over: Kristian Sveen frå Hamar demonstrerte verktøy frå Hikoki og var imponert over oppmøtet og engasjementet fra kundene.

Bildet over: «Kiwi-priser» på både sager og annet nyttig utstyr til vedproduksjon og gardsbruk. Rune M. Framås fikk god hjelp av Eivind Strand Moen med sagkjøpet. Som Kiwi-kjøpmann og småbruker var Rune spesielt fornøyd med de lave prisene.

Butikksjef Sissel Garvik og elektroverktøyansvarlig Eivind Strand Moen lover at det ikke er siste gangen elektroverkøy både med og uten leding kommer til å så i fokus i Storefoss.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + 2 =